Branschdag

Dags för årets branschdag där där du kan träffa dina kollegor och diskutera framtiden och ta del av de senaste trenderna inom livsmedelsbranschen.

25 oktober kl 11.30-17, Terrassen Karlstad

Program: (mer detaljer kommer)

11.30-12.30 Nätverkslunch

-”Värmlands kulinariska identitet” – Vad förknippar man med Värmland som kulinarisk region, både idag och i framtiden? Hur ska vi ta tillvara denna kunskap? Nina Engdahl och Madeleine Norum, Attityd Karlstad, redogör för den utredning som genomförts för projekt Matregionen Värmland under våren 2017.

Trendspaning 1: Macklean och Tove Lindgren

”Framtiden är alltid osäker och kan ändras i en handvändning. Att vara verksam i en omvärld som förändras allt snabbare kräver därför att företagare själva vässar sitt trendspanaröga för att hänga med. Tove Lindgren kommer dela med sig av Mackleans verktyg för omvärldsanalys hur man kan trendspana själv och diskutera det med hjälp av aktuella trendexempel och dessutom belysa några aktuella trender inom livsmedelsbranschen.”

Eftermiddagsfika med möjlighet till nätverkande

Trendspaning 2Vad lockar konsumenterna? Hur lyckas man på marknaden?
Vad lockar konsumenter i framtiden när det gäller mat och livsmedel, ätande och inköp? Det lokala/regionala står högt i kurs men vad behöver producenter göra för att lyckas på marknaden? 

Ingela Stenson, senior omvärldsanalytiker, United Minds går igenom relevanta trender och insikter som kan ligga till grund för att nå konsumenter.

Skrädmjöl och ansökan om ”SUB”, EU:s Skyddade beteckningar
Odd Nygård, professor och sakkunnig om regionala specialiteter, redogör för de skyddade beteckningarna och ansökan om att erhålla skyddad beteckning för Skrädmjölet.

Sista anmälningsdag 17 oktober 2017. Branschdagen är kostnadsfri. Uteblir du efter sista anmälningsdag debiteras du måltidskostnader. Anmälan är dock inte personlig.

Träffen är en del av EU-projektet Matregionen Värmland och vänder sig till mat- och dryckesföretag i Värmland första hand.

Anmälan till Branschdag

Namn*

Företag/organisation*

Organisationsnummer*

E-post*

Telefon*

Adress*

Postnummer*

Ort*

 Utställare (fm-kaffe ingår)
 som också vill stanna på lunch
 samt eftermiddagskaffe
 Inköpare/besökare/deltagare som vill ha:
 Förmiddagskaffe
 Lunch
 Eftermiddagskaffe

Övrig information, specialkost, lokalanpassning el. dyl.

 Medlem i Nifa
 Jag vill veta mer om vad ett medlemskap i Nifa innebär

Jag har läst och godkänner att lämna mina uppgifter*
(läs mer om hur vi behandlar dina uppgifter)

* Obligatoriskt fält