”Hållbar utveckling från böna till kopp” -en lönsam affär

Välkommen på en exklusiv visning och seminarium hos Löfbergs! Denna träff är speciellt framtagen för Matregionen Värmland och innehåller utöver provsmakning och rundvandring programpunkter med namnkunniga personer som berättar om några av Löfbergs framgångskoncept- i Värmland och i världen. Allt med ett lönsamhetsperspektiv baserat på hållbara affärer. Vad kan vi lära av våra kollegor?

Skärmavbild 2017-02-13 kl. 10.11.47

26 april 2017, Löfbergs i Karlstad

12.45 samling och registrering vid Löfbergs huvudkontor, receptionen.
13:00 Inledning – Urban Hellberg, Export Manager/Gabriella Gille, Varumärkes- & produktutvecklingsdirektör
13:15 Hållbarhet Från böna till kopp – Eva Eriksson, Hållbarhetsdirektör
13:45 Hållbar produktutveckling – Maria Herou Wallner, Innovationsprojektledare
14:15 – 15:30 Smakprovning och rundtur
15:30-16:15 Att vara leverantör till offentlig sektor – Lotta Hallström,Key account Manager Offentlig sektor

Max 20 deltagare. Sista anmälan 20 april.

Träffen är kostnadsfri och en del av EU-projektet Matregionen Värmland och vänder sig till mat- och dryckesföretag i Värmland första hand.

Anmälan är stängd