Intresse av Visit Swedens konferens #TFT Sweden

Tomorrows Food Traveler i Malmö 17-18 oktober 2019

Den 17-18 oktober arrangerar Visit Sweden Tomorrows Food Traveler (TFT) för andra året i rad. I år kommer konferensen hållas i Malmö. Här får du som företagare en inblick i de senaste trenderna, en möjlighet att knyta kontakter med andra från branschen och blir inspirerad av några av de som kommit längst inom måltidsturism just nu.

I programmet kommer bland annat Google prata om vikten av digital närvaro, Cecilia McAleavey från Oatly prata om växtbaserat i Sverige, Spaning med Ingela Stenson kring vad betyder framtidens mat för svensk besöksnäring och mycket mer (läs hela programmet här.)

Visit Värmland och Nifa bjuder in mat- och dryckesföretag samt besöksnäringen till en gemensam resa ner till konferensen.

Är du intresserad av att följa med på denna resa? Tanken är att Visit Värmland och Nifa står för resan ner men att varje företag/person står för boendet på plats själv. Konferensen är kostnadsfri. Beroende på hur stort intresset är kommer vi välja transport och aktiviteter utefter det.

Anmälan är stängd