Passion för mat-utställaranmälan 24-26 feb 2017

Välkommen som utställare i Nifa och Matregionen Värmlands  gemensamma monter på Passion för Mat 24-26 feb 2017 i Eriksbergshallen, Göteborg. I montern finns plats för sex representanter för värmländska mat- och dryckesföretag. Mässan som är inriktad på kvalitetsprodukter firar 10-årsjubileum och har i år temat ”Mat med kärlek”.

För vem: Du producerar mat/dryck med ett tydligt värmländskt ursprung. Kvalitet är ledord. För att delta måste man uppfylla ”Huvudsaklig råvara från Värmland (dock minst svensk) producerad/förädlad i Värmland”.

Urval: Principen ”först till kvarn” tillämpas, men för att få ett så brett utbud av produkttyper som möjligt förbehåller vi oss rätten att styra innehållet i montern. Max en person per utställare i montern samtidigt.

Montern: Är 9×2 m, och består av en gemensam bakre vägg som märks upp med Nifa, Matregionen Värmland samt EU-flagga. I framkant kommer det finnas bord med gemensam duk där varje utställare får disponera 1,5 m. Inga egna skyltar, rollups eller liknande får plats. Du får dock gärna ha med informationsmaterial i din del av montern. Ingen annan yta får disponeras. Bordskylar kan användas om de får plats inom ytan.

Klädsel: På denna mässa krävs att utställarna är välklädda med snygga och rena kläder. Hygien är noga och ett mycket bra värdskap och engagemang för besökarna krävs.

Provsmak/kassa/tillstånd: Varje utställare bör vara generös med provsmakning. (Särskilda regler gäller vid alkohol). Försäljning/kassa på plats sköts av resp utställare. Se till att kunna hantera kortbetalningar! Var förberedd på prisfrågor från restauranger/grossister. Varje utställare ansvarar för egna livsmedelstillstånd osv.

Resa/Boende: Varje utställare ansvarar för sitt eget boende och resa. Utställarpris kommer att finnas på Hotell 11 i anslutning till mässan.

Kostnad/värde: Att delta enl ovan villkor kostar 1500 kr för Nifamedlem, och 3500 kr ex moms för ickemedlem (faktureras i samband med att man antas som utställare). Deltagandet är värderat till 13 000kr varför ett DeMinimis-intyg måste fyllas i och godkännas innan antagande. Du får mer information om detta vid anmälan.

Informationsmöte: Ett informationsmöte kommer arrangeras i god tid före mässan där praktiska frågor gås igenom.

OM MÄSSAN:De medverkande producenterna på mässan står för äkta passion för mat och dryck med uttalat hög kvalitet. De möter en genuint intresserad publik bestående av både proffsköpare från butik och restaurang och hemmakockar/konsumenter. Besökarna är mycket intresserade och frågvisa. Självklart är man frikostig med smakprover då publiken är känd för att köpa mycket på mässan.

Passion för Mat är en plats för marknadsföring – inte enbart försäljning på plats (dvs inte en marknad där alla som vill kan medverka). Syftet är att sprida kunskap om sin verksamhet och att upplysa besökarna var man kan återköpa produkterna mellan mässorna i butik eller på nätet. Alla medverkande måste ha en hemsida.

Läs mer här: 

Anmälan är stängd