Studieresa-Passion för Mat, Göteborg

Den 2 mars 2019 reser vi tillsammans till Passion för Mat-mässan. Ta med nya trender hem, inspireras av nya produkter och delta i mässans aktiviteter för att stärka din konkurrenskraft. Under resan finns också många möjligheter att nätverka, för att utveckla Värmland som mat- och dryckesdestination med en ökad måltidsturism.

Passion för mat är en mässa som är både unik och spännande med tydliga krav på utställarnas produktkvalitet och som håller fram god smak och råvarornas kvalitet. Allt baserat på noga utvalda utställare med stor kunskap. Besök dina branschkollegor i Lönsam tillväxt i Matregionen Värmlands monter!

Lördagen den 2 mars kl. 08.30, avresa från Sundstagymnasiets parkering Karlstad, hemresa kl.17.00 och hemkomst ca 20.00 

Kostnad: Medlem i Nifa och/eller Visit Värmland 250 kr ex moms per person, övriga 500 kr/person ex moms. I priset ingår bussresa t o r, morgonfika samt entré till mässan. (Max två deltagare/företag)

Anmälan senast 15 februari 2019 kl. 13.00

Vid förhinder/avanmälan efter den 15 februari debiteras deltagaravgiften. Deltagandet är inte personligt utan kan överlåtas.
Läs mer om Passion för mat här:

För vem?
Detta är en del av Nifas projekt ”Lönsam tillväxt i Matregionen Värmland” och Visit Värmlands projekt ”Konkurrenskraftig Besöksnäring Värmland”. I första hand prioriteras platser till mat- och dryckesföretag i Värmland samt företag inom besöksnäringen i Värmland. I andra hand kommer platser att erbjudas till övriga intresserade företagare, kommunrepresentanter osv.

 

Anmälan är stängd