Studieresa-Passion för Mat, Göteborg

Den 24 februari 2017 reser vi tillsammans till Passion för Mat-mässan och möter årets utställare på temat ”Mat med Kärlek”. Ta med nya trender hem, inspireras av nya produkter och delta i mässans aktiviteter för att stärka din konkurrenskraft.

Passion för mat är en mässa som är både unik och spännande med tydliga krav på utställarnas produktkvalitet och som håller fram god smak och råvarornas kvalitet. Allt baserat på noga utvalda utställare med stor kunskap. Besök dina branschkollegor i Matregionen Värmlands monter!

Fredagen 24 februari kl 8.30, avresa från Sundstagymnasiets parkering Karlstad, hemkomst ca 19.30 
Anmälan senast 19 feb 2016 kl 13.00
Kostnad: Nifamedlem 400 kr ex moms per person, övriga 800 kr/person ex moms. I priset ingår bussresa tor, morgonfika samt entré till mässan. (Max två deltagare/företag)

Vid förhinder/avanmälan efter den 19 feb debiteras deltagaravgiften. Deltagandet är inte personligt utan kan överlåtas.
Läs mer om Passion för mat här:

För vem?
Detta är en del av projekt Matregionen Värmland som vänder sig till matföretagare i Värmland. I första hand prioriteras platser till företagare som deltar i projektets affärsutvecklingsprocess ”Hållbar affärsutveckling”, därefter övriga matföretagare och företag inom besöksnäringen. I andra hand kommer platser att erbjudas till övriga intresserade företagare, kommunrepresentanter osv.

 

Anmälan är stängd