Utbildning och inspiration – Digitala medier!

Vill du hänga med i den digitala utvecklingen?

Välkommen till en kostnadsfri workshop (Del 2) som Nifa och projektet Lönsam tillväxt i Matregionen Värmland genomför tillsammans med Sticky Beat. Man kan delta i Del 2, utan att ha deltagit i Del 1! 

Torsdagen den 5 september kl. 09.00-17.00
Plats: Innovation Park i Karlstad

”Utbildning och inspiration – Digitala medier” avser att ge anmälda mat- och dryckesföretag i Värmland, en insikt i hur dagens digitala landskap ser ut, vilka verktyg som finns tillgängliga och hur dessa kan lyfta fram de unika värdena de olika företagen har.

Sticky Beat är en digital innovationsbyrå som dagligen arbetar med kunders behov av att använda de digitala medierna och verktygen för att förflytta olika målgrupper mentalt. Genom att kombinera sina insikter och metoder med de trender och möjligheter som ges för dagen.

Workshopdag , 8 timmar den 5 september, där medverkande företag får workshoppa kring sina möjligheter på den digitala spelplanen. Dessa övningar startar med att företagen hittar sina fajter, en viktig insikt i Sticky Beats metoder, för att sedan öva vidare om hur dessa kan ta sig plats i digitala medier. Dagen fördelas mellan föreläsningspass av Andreas Stjärnhem samt workshopsövningar med Andreas och Cherin Nilsson. Delar av workshopen kommer att sändas live via Zoom-plattformen.

Anmälan senast 29 augusti, begränsat antal platser så först till kvarn.

Denna aktivitet är kostnadsfri och en del av EU-projektet Lönsam tillväxt i Matregionen Värmland som vänder sig till mat- och dryckesföretag i Värmland. Varmt välkomna!

 

Anmälan till Utbildning och inspiration - Digitala medier!

Namn*

Företag/organisation*

Organisationsnummer*

E-post*

Telefon*

Adress*

Postnummer*

Ort*

 Utställare (fm-kaffe ingår)
 som också vill stanna på lunch
 samt eftermiddagskaffe
 Inköpare/besökare/deltagare som vill ha:
 Förmiddagskaffe
 Lunch
 Eftermiddagskaffe

Övrig information, specialkost, lokalanpassning el. dyl.

 Medlem i Nifa
 Jag vill veta mer om vad ett medlemskap i Nifa innebär

Jag har läst och godkänner att lämna mina uppgifter*
(läs mer om hur vi behandlar dina uppgifter)

* Obligatoriskt fält