Utbildning och inspiration – Digitala medier

Vill du hänga med i den digitala utvecklingen?

Välkommen till en kostnadsfri workshop i två delar som Nifa och projektet Lönsam tillväxt i Matregionen Värmland genomför tillsammans med Sticky Beat.

Del 1: Torsdagen den 21 mars kl. 18.00-20.00
Del 2: Torsdagen den 5 september kl. 09.00-17.00

”Utbildning och inspiration – Digitala medier” avser att ge anmälda mat- och dryckesföretag i Värmland, en insikt i hur dagens digitala landskap ser ut, vilka verktyg som finns tillgängliga och hur dessa kan lyfta fram de unika värdena de olika företagen har.

Sticky Beat är en digital innovationsbyrå som dagligen arbetar med kunders behov av att använda de digitala medierna och verktygen för att förflytta olika målgrupper mentalt. Genom att kombinera sina insikter och metoder med de trender och möjligheter som ges för dagen.

1. Förberedelser med omvärldsanalys för att få en stark grund att bygga föreläsningar och övningar, unikt för deltagande företag och deras utmaningar/möjligheter.

2. Inspirationsföreläsning , 2 timmar den 21 mars, med Andreas Stjärnhem för att ge en överblick över dagens digitala spelplan, sociala medier och verktyg samt trender.

3. Workshopdag , 8 timmar den 5 september, där medverkande företag får workshoppa kring sina möjligheter på den digitala spelplanen. Dessa övningar startar med att företagen hittar sina fajter, en viktig insikt i Sticky Beats metoder, för att sedan öva vidare om hur dessa kan ta sig plats i digitala medier. Dagen fördelas mellan föreläsningspass av Andreas Stjärnhem samt workshopövningar med Andreas och Cherin Nilsson. Delar av workshopen kommer att sändas live via Zoom-plattformen.

Anmälan senast 14 mars, begränsat antal platser så först till kvarn.

Denna aktivitet är kostnadsfri och en del av EU-projektet Lönsam tillväxt i Matregionen Värmland som vänder sig till mat- och dryckesföretag i Värmland. Varmt välkomna!

 

Anmälan är stängd