Vågar du växa?

Nifa arrangerar en inspirationskväll kring affärsutveckling tisdagen den 15 januari kl. 18.00-20.00.

Kvällen riktar sig till företagare i branschen som känner att de behöver en liten knuff framåt, för att utvecklas som företag. Litet som stort.

Program för kvällen:
Kl. 18.00-18.30
Nifa hälsar välkommen och berättar vad branschföreningen har på gång.

Kl. 18.35-18.55
Vad är ditt nästa steg? Almi investerar i framtida tillväxt och kan vara din företagspartner på tillväxtresan.  Känner du att det finns mer potential i ditt företag, men skulle vilja ha hjälp på vägen? Almi kan hjälpa dig på din resa, både med kapital och goda råd. Kom och lyssna till hur Almi kan bidra till ditt företags fortsatta utveckling.

Kl. 19.00-19.20
GREAT hjälper företag att utveckla sin verksamhet, stärka sin position på marknaden samt öka sin försäljning genom att förbättra kundrelationen med befintliga och nya kunder.

  • Lär känna din kund – vikten av att förstå kundens behov, önskemål och upplevda problem i affärsutvecklingen.  Tjänstedesign och andra verktyg för att nå insikt.
  • Försäljning – till vem, hur och när? Att skapa en säljstrategi och hitta rätt aktiviteter för en effektiv och lönsam försäljning.

Kl. 19.25-19.45
Andreas Stjärnhem från Sticky Beat inspirerar om kreativitet och vägar till nya affärer.

Kl. 19.50-20.00
Nifa vågar. Vågar du? Nifa lanserar en ny satsning under kvällen.

Plats: Konferenslokalen ”Skeppet”, Lagergrens gata 2 i Karlstad.

Kvällen är kostnadsfri. Begränsat antal platser.

Sista anmälan måndag 14 januari kl. 13.00.

För vem? Detta är en del av projekt Lönsam tillväxt i Matregionen Värmland. I första hand prioriteras platser till alla mat- och dryckesföretag i Värmland. Därefter övriga intresserade företagare.

Länk till utskriftsvänlig PDF

Anmälan är stängd