Vill du bli medlem i Nifa?
Att vara medlem i Nifa betyder att man har tillgång till ett nätverk av kunskap och partners. Genom att samverka inom ramen för Nifas verksamhet kan medlemsföretagen öka möjligheterna att göra fler och bättre affärer. Utöver att stärka nätverket med eventuellt nya affärspartners och få tillgång till en rad kompetenshöjande aktiviteter ser Nifa till att bidra med kunskapsspridning, omvärldsbevakning och synliggörande av matbranschen i Värmland i olika sammanhang, både regionalt men också nationellt.
Som medlem får man dessutom rabatt på en rad olika arrangemang och aktiviteter.

Du ansöker genom att fylla i formuläret nedan eller skicka ett mail till: info@nifa.se

Nifa är en ekonomisk förening och medlemsinsatsen är 1000 kr.

En årlig serviceavgift tas ut:
Nifa sänker serviceavgiften från år 2021 tillsvidare, p g a corona-krisen, för medlemmar med upp till 5 anställda till 500 kr exkl. moms

Ordinarie serviceavgift innan 2021:

Upp till 5 anställda1000 kr ex moms
6-15 anställda2000 kr ex moms
fler än 16 anställda3000 kr ex moms  Den här sidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy och användarvillkor gäller.


  Vad säger våra medlemmar?


  Några anledningar till att bli medlem hos Nifa

  Vi lyfter dig

  Förutom att visa dig och ditt företag i sociala medier så kan du även söka att bli månadens medlemsföretag. Då skapar vi ett reportage om ditt företag och dina produkter.

  Stöttning

  Vi finns till för våra medlemmar. Med Nifa-medarbetarnas kunskap och kompetenser kan vi hjälpa dig i olika frågor, eller hänvisa dig till någon som kan.

  Tips

  Att ha koll på det som kommer händer framöver är viktigt. Vi jobbar med hårt med omvärldsspaning och tipsar våra medlemmar om det som är på G i Värmland inom mat- och dryckesbranschen.

  Nya säljkanaler

  Är du intresserad av att vara med och konkurrera som leverantör när nästa offentliga upphandling äger rum? Som medlem får du möjlighet att ta del av flera olika koncept för att nå dina kunder och göra mer affärer. Vi hjälper dig med information och rådgivning för bästa möjliga utfall i kommande upphandling.

  Medlemssida

  Vi har med medlemssida full med kompetenshöjande innehåll som kan hjälpa dig och ditt företag. Under ett tak hittar du bland annat riktad information och e-kurser om allt från marknadsföring till hur man skriver pressmeddelanden. Ett exempel på just en e-kurs om hur man skriver pressmeddelande ser du nedanför.

  Om Nifa

  Nifa är Värmlands branschförening för mat- och dryckesföretag. Föreningen har som huvudsyfte att bidra till och skapa bästa möjliga förutsättningar för utveckling och tillväxt för våra medlemsföretag. Vi samverkar med organisationer och myndigheter för att kunna skapa bästa möjliga förutsättningar för utveckling och tillväxt och vi tror på idén om att vi blir starkare tillsammans.

  Som branschorganisation är det viktigt för oss att ge våra medlemmar möjlighet att ta del av våra medlemsförmåner. Nifa strävar därför efter att skapa ett så attraktivt medlemserbjudande som möjligt anpassat för såväl det lilla som det stora företaget.