Almars Krog

|Nyheter, Porträtt/månadens medlemsföretag

Månadens medlemsföretag är Almars Krog som drivs av Christoffer Schyman och Robin Sundholm. Almars Krog startade 2011 och både Robin och Christoffer arbetade här innan de 2016 tog över restaurangen och de har båda varit med och byggt upp varumärket till vad det är i dag – fine dining på Värmlandsvis. Här har de skapat en restaurang där de själva skulle trivas som gäster, en restaurang med fine dining dit alla är välkomna. Almars krog ligger på landet men det tar bara tio minuter med bil att ta sig hit från Karlstads centrum.
”På Almars Krog vill vi ge våra gäster en helhet – genuint, personligt och passionerat. Vi ville skapa en restaurang där vi själva skulle vilja vara gäster, och vi vill att alla som besökt oss ska gå härifrån nöjda.”  säger Christoffer och Robin.
Under Coronapandemin har man precis som alla andra företagare fått vara kreativ och tänka om och istället för julbord serverar man i år en femrätters meny med glest mellan borden. Om man vill ha det traditionella julbordet så går det bra att beställa hem det och få det hemkört. Almars krog har gjort det bästa av situationen och planerna för framtiden är att göra krogen till ett större besöksmål än vad det är i dag. 
Man har också tillsammans med det värmländska bryggeriet MJ´s Bryggeri tagit fram en kombucha på grund av att man vill kunna erbjuda ett gott alkoholfritt alternativ till sina maträtter. Kombuchan finns att köpa på ICA Hagahallen, Skogshyddans restaurant och på Thorills.

Här kan du läsa mer om Almars Krog: https://almarskrog.se