Mat & Rätt

|Nyheter, Porträtt/månadens medlemsföretag

Månadens medlemsföretag Mat & Rätt drivs av Gunnel Berdén i Karlstad, som tidigare varit livsmedelsinspektör i sex år och dessutom har åtta års erfarenhet som dietist.

Mat & Rätt erbjuder utbildning för både proffs och nybörjare i storkök om bland annat hygien, märkning, allergier, näring m.m. och Gunnel kan skräddarsy utbildningar efter kundens önskemål. Gunnel hjälper också till i samband med ombyggnader eller nybyggnad av storkök, och hon hjälper till med allt från ritningsgranskning till idéer och råd rörande byggen samt livsmedelslagstiftning. Vill man leverera säker mat eller bygga kök på rätt sätt så är Gunnel på Mat & Rätt den du ska prata med.

Gunnel har tidigare arbetat som dietist och livsmedelsinspektör och startade eget för att få större nytta av sina kunskaper, hon ville arbeta mer med rådgivning än myndighetsutövning och därför startades företaget Mat & Rätt. Gunnel ger råd och håller utbildningar inom allt som rör mathantering, specialkost, allergier och livsmedelslokaler. ”Många kostchefer i kommuner och regioner, både i och utanför Värmland anlitar mig som utbildare. Jag har haft mycket nöjda kursdeltagare från hundratals kök” säger hon. ”Jag älskar att arbeta med mat. Mat är medel för livet, det som alla på den här planeten behöver.”

Maila info@matoratt.se om du vill boka kurs hos Gunnel.

Läs mer om Mat & Rätt här: http://www.matoratt.se/about