Den 3 maj arrangeras den första av sex matslagsdagar. Temat för dagen är Mjölk, ost och ägg.
Matslagsdagarna är informations- och inspirationskonferenser om olika matslag som främst riktar sig till storkökspersonal inom offentlig sektor men även kockar på länets restauranger.
Syftet med matslagsdagarna är att synliggöra lokala producenter och lokala råvaror inom olika matslag för att informera och inspirera till att välja lokala alternativ i köket.
Matslagsdagarna arrangeras av Nifa, branschföreningen för värmländska mat- och dryckesföretag, i samarbete med Region Värmland.

NÄR? 3 maj 2022
VAR? Majorskullen, Värmlands Bro (Säffle) Avfart väg 540 från E 45 i Värmlandsbro, ligger vid idrottsplatsen, max 1 km

Deltagande är kostnadsfritt
Anmäl dig på nifa.se/anmalan senast den 29/4

För frågor:
Claes Jonasson, VD, Nifa
claes.jonasson@nifa.se
072 514 98 59

Företagspresentationer
3 maj 2022 13-16 
Från 12.30 serveras lokalproducerad lunch från Grön Ko.

Välkommen till Grön Ko!

Värmlandsmjölk
VD, Yngve Gustavsson

Ljusåsens Gård 
samt information från LRF
Kajsa Edbom

Lakene ost
Ramona Colombo

Källmo Ägg AB
VD, Lennart Johansson

Mor Carins ostkaka
serveras med sylt till eftermiddagskaffet