Lillängshamnen är ett familjeföretag och fiskgrossist som grundades för nästan 35 år sedan och drivs nu av tredje generationen. De röker fortfarande fisk på samma vis som när deras farmor Doris stod för rökningen, allt efter familjens hemliga alspånsblandning och unika rökprocess. 

Lillängshamnens Fiskrökeri ligger i Skoghall utanför Karlstad och har funnits sedan 1988. Vi träffade Henrik Lööv, VD på Lillängshamnens resturang.

Henrik Lööv från Lillängshamnens Fiskrökeri.

De driver butik, resturang, har sitt fiskrökeri och erbjuder catering. Tillsammans med attraktiva veckoerbjudanden, varor av hög kvalité, god take away och ett brett utbud av färska läckerheter från hav och sjö ger de sina kunder flera skäl att besöka varje vecka.

Lillängshamnen arbetar för ett långsiktigt företagande, det betyder inte bara att fokusera på hög kvalité och ett riktat fokus mot en återkommande kund. Utan även ett långsiktigt företagande för miljöns skull, för att alla ska få äta bra och hälsosam mat, idag och imorgon.

Upptäck allt som Lillängshamnens Fiskrökeri har att erbjuda på deras webbplats.
Se Henriks recept på Fish and Chips på Mat med storys.