Om jobbet

Nifa är Värmlands branschförening för värmländska mat- och dryckesföretag. Vi är en ekonomisk förening som består av ett antal medlemsföretag som förenas kring tanken om att utveckla mat- och dryckesproduktionen i Värmland. Nifa söker nu en informatör/kommunikatör.

Omfattning: Heltid

Varaktighet: Tillsvidare

Anställningsform: Tillsvidare. Vi tillämpar sex månaders provanställning.

Som kommunikatör på Nifa ansvarar du för vår externa och interna kommunikation. Att du är riktigt bra på kommunikation via digitala lösningar är en förutsättning då det mesta av vår kommunikation sker via digitala medier. Du planerar, genomför, utvecklar och samordnar kommunikationsinsatser, både inom den egna organisationen och tillsammans med andra parter. I tjänsten ingår både strategiskt och operativt arbete. Till arbetsuppgifterna hör bland annat att ta fram kampanjer, ge råd och vägledning i kommunikationsfrågor, förvalta och utveckla Nifas kommunikationskanaler – både teknik och innehåll, vara ett strategiskt stöd till dina kollegor i kommunikationsfrågor och jobba med omvärldsbevakning och pressfrågor.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Karlstad.

Vi erbjuder en kreativ arbetsmiljö där kommunikation har en viktig plats och där du har stora möjligheter att vara med och påverka vår interna och externa kommunikation Vi söker dig som är idérik, flexibel och gillar en varierande arbetsmiljö. Du är duktig på att fånga upp andras idéer och reflektioner. Du gillar att komma med egna initiativ och som person ser vi att du har god självkännedom, ett brinnande engagemang och tycker om rak kommunikation och räds inte att be om hjälp eller stötta andra. Du kan planera, organisera och prioritera ditt arbete och känner dig bekväm med att arbeta självständigt likväl som i ett team.

Arbetet innebär många kontakter, både internt och externt, och därför krävs hög social kompetens med god kommunikativ förmåga och ett utåtriktat och prestigelöst arbetssätt.

Vid urvalet kommer stor vikt att läggas vid din personliga lämplighet.

Kvalifikationer

Du ska kunna arbeta mot uppsatta mål

Du är riktigt bra på kommunikation via digitala lösningar

Har relevant utbildning inom kommunikation

Kunskaper i WordPress

Kunskaper i Adobes program (InDesign och Photoshop)

Har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift

Meriterande

Erfarenhet av att arbeta med EU-finansierade projekt

Välkommen med din ansökan till pernilla.samuelsson@nifa.se senast den 10 september 2021. Vi intervjuar kandidater löpande under rekryteringsprocessen.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Pernilla Samuelsson på tel. 073-080 41 33 eller pernilla.samuelsson@nifa.se