Välkommen till Smaka på Värmland, den stora matfestivalen, en plats för matupptäckter. Matfestivalen blir precis som förra året anpassad efter rådande situation med Covid19. Vi kommer att ha en mindre marknad i Kristinehamn och en runda som förra året, där man besöker producenterna på deras gårdar, caféer, restauranger och gårdsbutiker.

Aktörer deltar kostnadsfritt även i år! Smaka på Värmland kommer att synliggöra värmländsk mat, värmländska producenter och värmländska produkter inom det dukade bordet. De kommer att marknadsföras via en karta med adress och information i tryck och via webb, men även via annonser i både tryck och webb. Vi kommer också att genomföra en anpassad marknad i Kristinehamn, kryssa i alternativet Kristinehamn om du vill delta där och kryssa i Rundan om du vill delta på den.

OBS! Sista anmälningsdatum 30 augusti

Som utställare ansvarar du själv för att dåvarande riktlinjer/restriktioner följs.

Besökarna tar sig runt på egen hand och besöker de olika producenterna och deras vänner i Värmland. Utställarna visas som “knappnålar” på en karta vilket gör att vi tillsammans kommer att synas bättre. Du säljer dina produkter och din verksamhet uppmärksammas.

De som vill delta i Kristinehamn kommer få information efter anmälan vad som gäller där.

25-26 september, 10.00 – 16.00 båda dagarna.
För restauranger som säljer värmländsk mat gäller: 

25-26 september, 12.00-16.00 båda dagarna (minimum)

Följande ingår:

• Vara med i den digitala och tryckta kartan.
• Vara med i den traditionella och digitala marknadsföringen.
• Vara med i Smaka på Värmlands Facebook, Instagram och på smakapavarmland.com
• Få en eller flera tryckvänliga pdf:er som ni själva kan skriva ut i önskad storlek för att visa upp att man är en plats.

Välkommen och häng på!

Anmäl dig här: