På en minuts gångavstånd från Kristinehamns centrum hittar ni Mastmagasinet i det mysiga och charmiga Kvarteret Vågen alldeles intill Varnan som långsamt flyter fram genom Kristinehamn. Här kan man njuta av veckans lunch under vardagar och á la Carte kvällstid. Mastmagasinet har ett fantastiskt läge alldeles vid vattnet och en stor rymlig uteservering.

I oktober 2022 tog Daniel Landmark och Linda Malm över Mastmagasinet, de hade tidigare drivit Golfrestaurangen och Skymningen mat och café i Kristinehamn och var redo för en ny utmaning tillsammans.
– Vi tycker restaurangen har ett bra läge med god potential. Vi blev sugna på att ta över restaurangen när vi fick erbjudandet säger Daniel.
För Linda Malm innebar det nya delägarskapet en omställning i vardagen.
– Jag har aldrig drivit en restaurang tidigare, däremot har jag jobbat som kock i sex år och är nu köksansvarig på Mastmagasinet.

Ambitionen är att driva en miljövänlig restaurang med närproducerade råvaror och bjuda på en minnesvärd upplevelse. Mastmagasinet samarbetar med lokala leverantörer och jobbar aktivt för att erbjuda kvalitativa och rättvisa produkter från verksamheter runt om i Värmland och Kristinehamn.
Hos Mastmagasinet finner du produkter från Carlstad Chark & Deli, Ljusåsens Gård och Wermlands Brygghus och man söker hela tiden efter fler lokala leverantörer.
I baren finns ett brett sortiment av drycker, både med och utan alkohol och man har ett brett scenprogram med en musikscen med olika artister och stand up. Linda och Daniel erbjuder också catering, allt från mindre sällskap till bröllop.

Vill du veta mer om Mastmagasinet finner du dem här: https://mastmagasinet.se