Från och med 3 april är anmälan öppen för utställare till årets Smaka på Värmland 30 september – 1 oktober. För att finnas med på den tryckta kartan som distribueras under sommaren ska anmälan göras senast 5 juni. Under fjolåret deltog över 100 värmländska aktörer.

Först ut att anmäla sig till årets Smaka på Värmland blev Kullens Bigård i Grums som även deltog förra året. Att anmäla sig även i år var en självklarhet.
– Jag hängde på låset till Smaka på Värmland för att anmäla Kullens Bigård till detta trevliga och välordnade arrangemang som nu blivit tradition, säger Eva Asker på Kullens Bigård.
– Min önskan är att det ska bli en riktig ”bondmarknad” här på Kullen, där folk känner sig välkomna och kommer för att träffas och trivas.

För den som vill anmäla sig som utställare under Smaka på Värmland 2023 finns det olika alternativ. Endera ställer man ut på egen plats inom den så kallade smakrundan, likt Kullens Bigård, eller så anmäler man deltagande vid någon av de samlingspunkter som anordnas. Hittills i år rör det sig om kvarteret Vågen i Kristinehamn, Wiksfors bruk i Säffle och Gamla Kraftstationen i Deje.
Fler samlingspunkter kan tillkomma. Håll utkik i våra kanaler samt följ Smaka på Värmland på Facebook och Instagram för uppdateringar.

Anmälningsformulär och mer information för utställare finns HÄR.

Arrangörsgruppen bakom Smaka på Värmland 2023 består av Nifa, Visit Värmland, Visit Kristinehamn, och Säffle Kommun.