Den tryckta kartan för årets Smaka på Värmland har anlänt. Håll utkik på bland annat turistbyråer och utvalda infopoints i Värmlands kommuner. På den tryckta kartan hittar du 82 utställare på 51 platser runt om i länet, bland annat de fyra större samlingsplatserna Kvarteret Vågen i Kristinehamn, Wiksfors Bruk i Säffle, Gamla Kraftstationen i Deje och Höje Vedugnsbageri i Hagfors. Även om den tryckta kartan är färdig så uppdateras den digitala kartan kontinuerligt på smakapavarmland.com ända fram till 24 september då anmälan stänger. Så än finns det tid att anmäla sig om du inte gjort det. Anmälan görs HÄR. Smaka på Värmland går i år av stapeln 30/9-1/10.

Nytt för i år är att Nobina anordnar bussturer till utvalda utställningsplatser, bland annat de fyra samlingsplatserna. Totalt rör det sig om fem olika rutter med utgångspunkt från Karlstad.
– Det känns otroligt positivt att kunna erbjuda ett resealternativ som är både miljövänligt och inkluderande. Det är inte bara de med bil som ska få smaka på Värmland, säger Pernilla Samuelsson, projektledare på Nifa.
Läs mer om bussresorna på Smaka på Värmlands webb. Där kommer information om förbokning av turerna komma upp framöver.